Heeft u al een idee hoe u later herinnerd wilt worden? Heeft u uw wensen vast­gelegd? Veel mensen overwegen een goed doel op te nemen in hun testament. Omdat ze het zelf goed hebben en een ander ook een fijn leven gunnen. Omdat ze willen bijdragen aan een betere wereld. Aan duurzame vrede voor de toekomst.

Stelt u zich eens voor; een wereld zonder geweld. Mensen met een Missie werkt er samen met haar donateurs en lokale samen werkingspartners hard aan om deze droom werkelijkheid te maken. Een leven vrij van geweld voor vrouwen in Uganda, vrij van uitsluiting voor kastelozen in India, vrij van discriminatie van oorspronkelijk bewoners van Colombia. Een leven in vrede. Een menswaardig bestaan. Daar werken we aan, dag na dag.Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


  Lees hier hoe Mensen met een Missie omgaat met je gegevens en betaalinformatie.
  Mensen met een Missie legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via Bezuidenhoutseweg 225, 2594 AL Den Haag of via info@mensenmeteenmissie.nl.


  Dit is wat ons uniek maakt


  usp

  Lokaal

  We werken in gemeenschappen en dorpen, omdat we geloven dat echte verandering van onderop komt.
  usp

  Dialoog

  Wij geloven dat dialoog helpt, juist op plekken waar mensen elkaar het licht in de ogen niet gunnen.
  usp

  Religie

  We geloven in de sociale en verbindende kracht van religie. Voor ons is religie onderdeel van de oplossing.