3 continenten, 14 landen, 250 projecten.

Mensen met een Missie zet zich in voor de meest kwetsbaren. Wij bemiddelen tussen vijanden en brengen religies samen. Wij reiken mensen de middelen aan om te strijden tegen diepgewortelde problemen als huiselijk geweld en vrouwenhandel.

Uitgelichte projecten

Stem tegen geweld

De bevolking van Chiapas heeft dagelijks te maken met schendingen van mensenrechten. Hoe vecht je hiertegen als de overheid je grootste vijand is?

Mexico Mensenrechten

Preventie van vrouwenhandel

Een beter leven en gouden bergen wordt hen beloofd. Al gauw blijkt echter dat zij in de handen van mensenhandelaren zijn gevallen.

Indonesië Vrouwenhandel

Dalit-vrouwen versterken

Dalit-vrouwen worden op grote schaal uitgebuit en misbruikt. Mensen met een Missie zet in op versterken van deze groep door o.a. juridische steun.

India Kastendiscriminatie

Bemiddelen voor vrede

In het gebied Acholiland, in het noorden van Uganda, zijn de sporen van de oorlog nog duidelijk merkbaar. Door de inzet van vredeswerkers wordt samen gebouwd aan duurzame vrede.

Uganda Vredesopbouw

Toekomst voor jongeren

Je bent jong en de toekomst ligt nog voor je. Maar wat te doen als je in een land woont dat gebukt gaat onder geweld van criminele jongerenbendes, armoede en corruptie?

Guatemala Jongeren

Wonden van de oorlog helen

In vluchtelingenkamp Tong Ping in Juba bieden wij eten, schoon drinkwater en psychosociale steun aan vrouwen en kinderen. Een belangrijke stap naar vrede en verzoening.

Zuid-Sudan Traumaverwerking

Jongeren bestrijden corruptie

In Kameroen is de situatie voor jongeren uitzichtloos door corruptie en een invloedrijke elite. Mensen met een Missie geeft hun de handvatten om kansen te creëren.

Kameroen Corruptie

Afro-Colombianen versterken

Afro-Colombianen worden uitgebuit, onderdrukt en buitengesloten. Mensen met een Missie werkt aan het versterken en mondig maken van deze groep.

Colombia Vredesopbouw

Vrouwen versterken

Geweld tegen vrouwen is een hardnekkig probleem in Bolivia. Door middel van onder meer radioprogramma’s en blogs wordt gewerkt aan het voorkomen van geweld.

Bolivia Vrouwenrechten