Ja, ik wil dit statement verspreiden!

Maak jij je ook zorgen om de wereldwijd sterk toenemende polarisatie? Steeds minder mensen gaan het gesprek aan met elkaar. Dat kan en móet anders! Laten we stoppen met naar elkaar schreeuwen. En laten we beginnen met naar elkaar luisteren. Ontvang nu de gratis poster en help dit statement te verspreiden.

Wij verwerken je gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Waarom bijdragen aan een krantenadvertentie?

Wij maken ons zorgen om de wereldwijd sterk toenemende polarisatie. Steeds meer mensen komen tegenover elkaar te staan. Over moeilijke onderwerpen lijkt het gesprek onmogelijk. De ene groep kijkt vanuit het eigen perspectief met argwaan naar ‘de ander’. We drijven uit elkaar.

 

Maar we weten ook dat de meeste mensen liever leven in een wereld waarin we met elkaar praten in plaats van vechten. Ben jij één van die mensen en wil je ook een ander geluid laten horen? Draag dan bij aan de krantenadvertentie en word medeondertekenaar van dit statement in de krant.

 

Krantenadvertenties zijn duur. En de giften van onze donateurs zetten we in voor onze projecten voor slachtoffers van onderdrukking, discriminatie en uitsluiting. Daarom vragen we jou een bijdrage te doen. Met deze advertentie kunnen we laten zien dat wij met velen zijn die geloven in de kracht van het gesprek.

 

Heb je nog andere vragen? Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Wie weet staat jouw vraag ertussen.

Waar is het gesprek gebleven? Help ons dit statement te verspreiden!