Samen strijden voor vrede en veiligheid!

Terwijl de #MeToo-campagne vele taboes rondom misbruik heeft doorbroken, leven Ugandese vrouwen ver weg van de schijnwerpers nog steeds in een koude werkelijkheid van seksueel en huishoudelijk geweld. Wij mogen hen niet vergeten! Steun jij mijn strijd voor vrede en veiligheid?

Een vredige, veilige en meer rechtvaardige wereld creëren voor kwetsbare groepen, dat is wat mij drijft. Als reporter in Uganda laat ik daarom zien wat er lokaal speelt en deel ik inspirerende verhalen met de wereld!

Veel vrouwen in Uganda lijden onder geweld. Tegelijkertijd bouwen sterke mannen, vrouwen en religieuze leiders samen keihard aan een geweldloze maatschappij waarin meer gelijkheid is tussen mannen en vrouwen. Hun missie vormt mijn drijfveer om samen met een getalenteerd reportersteam af te reizen naar Uganda. Van 9 juni t/m 22 juni bezoek ik hier op eigen kosten de districten Soroti, Moroto en Gulu. Hier ga ik op zoek naar inspirerende verhalen en inzichten die anders niet worden gehoord. Deze deel ik met zoveel mogelijk belangstellenden, relevante organisaties en netwerken. Zo strijden we samen voor vrede en veiligheid!

Steun de projecten van Mensen met een Missie. Ik betrek je bij mijn eigen missie en stel mijn diensten beschikbaar!

Ik kies zeer bewust voor Mensen met een Missie. Vanuit een bijzondere lokale aanpak, die streeft naar verbinding in een verscheurde maatschappij, heeft de organisatie structureel bijgedragen aan vredesopbouw in Uganda. De projecten van Mensen met een Missie benadrukken namelijk het talent en de veerkracht van de Ugandezen zelf. Als getraind schrijver en onderzoeker, met diplomatieke vaardigheden en ervaring in projectmanagement, ben ik doordrongen van het belang van deze insteek.

Met overtuiging vraag ik dan ook om uw donatie(s), zodat Mensen met een Missie zijn projecten voort kan zetten. In ruil daarvoor betrek ik u graag bij mijn reportersreis. Daarnaast stel ik per donatie mijn diensten graag eenmalig gratis aan u beschikbaar.

Bekijk hier wat wij met jouw donatie kunnen doen in Uganda.

Zij hebben al gedoneerd

Andrea Dronk - €10,00
Succes met het ophalen van donaties en tot in Uganda!

Wim ABEN - €50,00

Jeroen en Jacqueline van Kuijk - €50,00
Succes Wessel!

Henk en Ans Toonen - €50,00
Succes Wessel

Anoniem - €50,00
pas goed op je zelf, succes!

Anoniem - €50,00

Anoniem - €50,00