Gelijke kansen voor iedereen!

Het geven van rechten aan mensen wettelijk is niet altijd genoeg. Want als niemand jou vertelt over de rechten die je hebt, of jou helpt te leren hoe je daar gebruik van kunt maken, dan heb je niks aan deze rechten.

Onderdrukking, discriminatie en veel ongelijkheid

Dit speelt al jarenlang in India. Mede door onze grote held Gandhi is hard gestreden voor gelijke rechten en er is veel veranderd op papier. In de praktijk is er echter nog altijd sprake van onderdrukking, discriminatie en heel veel ongelijkheid tussen de verschillende groepen in India vanuit het oude Kasten-systeem.

Gelijke kansen voor iedereen

Wij gaan samen voor ‘Mensen met een Missie’, met nog 4 andere geweldige reporters, naar India. We bezoeken hier verschillende projecten die opgezet en gedraaid worden door lokale mensen met een missie. Het zijn mensen die vechten voor gelijkheid en andere mensen helpen om gebruik te maken van hun rechten. Ze geven inzicht om stap voor stap gelijke kansen te creëren voor iedereen. Dit is een langzaam proces en heeft veel tijd en dus geld nodig.

Interviews en fotografie

Mascha gaat deze mooie mensen interviewen en Linda verzorgt de fotografie. Je kunt ons volgen via facebook JoinHands of via de website van IGGA, met al onze mooie avonturen.

Foto en schrijf expositie

Maar voordat we gaan, houden we natuurlijk nog een mooie inzameling door middel van een foto en schrijf expositie op 3 februari van 10:30 tot 16:00 uur in de Protestantse Kerk te Groesbeek!!

Info is te vinden op facebook.com/verbindjeleven/

Wil je weten wat Mensen met een Missie kan doen met jouw donatie? Bekijk hier een aantal geefvoorbeelden.

Zij hebben al gedoneerd

Karlijn - €25,00
Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie het een mooie bestemming zullen geven!

Mascha en Linda - €583,00
Opbrengt inzameling kerk!