Ik wil de stem laten horen van mensen die zelf geen stem hebben.

Hoi! Ik ben Florien, 29 jaar oud (of jong?) en woon sinds mijn studententijd in het gezellige Utrecht. Als (freelance) journalist schrijf ik het liefst over zaken rondom ontwikkelingssamenwerking. Ik heb een groot rechtsvaardigheidsgevoel en wil dan ook onrecht en ongelijkheid aan de kaak stellen, en de stem laten horen van mensen die zelf geen stem (mogen of kunnen) hebben. Wij Westerlingen zijn bevoorrecht met al onze mogelijkheden en vrijheid van meningsuiting, ik vind dat we daar gebruik van moeten maken en daarmee anderen kunnen steunen. Daarnaast hou ik me bezig met fotografie, mooie beelden maken of uitzoeken om mijn verhalen kracht bij te zetten.
Mijn studieachtergrond is sociale geografie en development studies, de wereld om me heen en hoe deze ontwikkelt boeit me enorm. Ik trek er dan ook graag op uit om deze wereld beter te bekijken en ontdekken. Nu is India aan de beurt! Ik kijk er ontzettend naar uit om de verhalen van de Dalits te horen en deze door te mogen vertellen in beeld, woord en korte filmpjes.

Mensen met een Missie steunt achtergestelde kastelozen in India onder andere door hen kennis van de eigen rechten bij te brengen. Ik ga een aantal van deze projecten langs om te kijken hoe het in zijn werk gaat en zal daarvan verslag doen in woord, beeld en film (VR).
Wil je de projecten van Mensen met een Missie steunen? Dat kan hierboven. Veel mensen zullen je dankbaar zijn!

Zij hebben al gedoneerd

Anoniem - €1.000,00