Het raakt ons allemaal. Wereldwijd. Het coronavirus. Om verdere besmetting te voorkomen is het beste om afstand te houden van elkaar. Maar, we weten allemaal dat juist menselijk contact het leven mooier maakt. En vooral in dit soort onzekere tijden hebben we daar behoefte aan. Aan contact.

Er voor elkaar zijn

Laten we ons daarom met elkaar verbinden, er voor elkaar zijn, elkaar een luisterend oor bieden. Dat kan namelijk nog steeds op heel veel manieren. De medewerkers van Mensen met een Missie zetten al hun creativiteit in om met u in contact te blijven. Per telefoon, per post, via de digitale kanalen. Om elkaar te steunen, mooie berichten met elkaar te delen en uiteraard om naar elkaar te luisteren. Want dat is wat we doen als Mensen met een Missie; er voor elkaar zijn. En dat zullen we ook nu blijven doen.

Hart onder de riem

Al onze donateurs, donoren, vrienden en samenwerkingspartners in Nederland wil ik een hart onder de riem steken. Ik denk met name aan diegenen die wegens hun leeftijd of gezondheid thuis moeten blijven, geen bezoek mogen ontvangen, ziek zijn of zorgen hebben om een dierbaar persoon. En mijn gedachten gaan ook uit naar alle mensen die wij steunen met onze programma’s, in landen waar de gezondheidszorg niet zo ontwikkeld is als in Nederland. Juist nu is onze steun aan hen van groot belang. Een morele steun, maar ook heel concreet. En die steun kunnen wij waarmaken, mede dankzij onze trouwe donateurs, die ik bij deze nogmaals hartelijk dank voor hun onontbeerlijke bijdrage aan Mensen met een Missie.

Ik wens u sterkte en groet u hartelijk,

Rick van der Woud,
Directeur, Mensen met een Missie

Gerelateerde verhalen

Wij geloven dat échte veranderingen van onderop komen.
Daarom steunen wij kleinschalige lokale initiatieven.