Meld je hieronder gratis aan voor het kerstdiner 🤝

Stap deze kerst uit je comfort zone en zoek de verbinding op. Op vrijdag 22 december kun je aanschuiven bij een bijzonder kerstdiner in Vadercentrum ADAM in het Haagse Laakkwartier, waar naast lekker eten ook inspirerende dialoogoefeningen op het menu staan. Ontmoet mensen die je anders nooit tegenkomt en ga écht met elkaar in gesprek. Juist in deze tijd van verdeeldheid is dat zó belangrijk.

Wij verwerken je gegevens om je te informeren over onze activiteiten. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

In gesprek met ‘de ander’

Wij maken ons zorgen om de sterk toenemende polarisatie: wereldwijd én in ons eigen land. Steeds meer mensen komen tegenover elkaar te staan. Over moeilijke onderwerpen lijkt het gesprek onmogelijk. De ene groep kijkt vanuit de eigen bubbel met argwaan naar ‘de ander’.

Met groeiende zorgen kijken wij naar de verhardende samenleving in Nederland. Het asielbeleid, het stikstofdebat, de afgelopen verkiezingen: we moeten oppassen dat we elkaar niet uit het oog verliezen.

 

Wij geloven dat door in gesprek te gaan met ‘de ander’ de kloof van polarisatie gedicht kan worden. Om de toenemende verharding in de samenleving tegen te gaan biedt Mensen met een Missie in partnerschap met Vadercentrum Adam en ASN Foundation dit speciale kerstdiner aan. Naast een mooie samenkomst onder het genot van eten, wordt je ook uitgedaagd om op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan. Daardoor ga je ervaren dat ‘de ander’ vaak helemaal niet zo anders is.

 

Lees hier meer over ons werk in Nederland.