Bij Mensen met een Missie staat de mens centraal. De mens die in moeilijke omstandigheden zit, die hulp en ondersteuning nodig heeft om verder te kunnen. Dat motiveert mij, ook in mijn persoonlijk leven. Ook daar geef ik mensen die ergens mee zitten een luisterend oor en/of bemoediging.

Wij bouwen bruggen tussen de mensen hier en de mensen daar. Samen kunnen we veel bereiken. Dat mensen zich kunnen ontwikkelen, uit hun trauma kunnen komen. Hoop krijgen op een beter bestaan. Daarvoor wil ik een band opbouwen met mensen die daar financieel aan willen bijdragen. In gesprek gaan, luisteren en wensen koppelen aan wat wij kunnen bieden. Zoals onlangs, toen een echtpaar een project wilde steunen van paters die hun leven wijden aan vrede en verzoening in conflictgebieden.

Ik ben geboren en getogen op Curaçao. Ik weet hoe het is om in moeilijke omstandigheden te leven. De ervaringen van waar ik vandaan kom, gebruik ik in mijn werk voor Mensen met een Missie. En dat doe ik nu al meer dan 20 jaar. Zo gezien is Mensen met een Missie ook mijn levenswerk.

Julie Mingeli

Telefoonnummer: +31657782964
E-mail: juliemingeli@mensenmeteenmissie.nl

Gerelateerde verhalen

Wij geloven dat échte veranderingen van onderop komen.
Daarom steunen wij kleinschalige lokale initiatieven.