Mensen met een Missie is een door CBF erkend goed doel. Met het versturen van dit formulier geef je Mensen met een Missie toestemming om de doorlopende incasso uit te voeren. Wij verwerken je gegevens om uitvoering te geven aan het donateurschap en om je te benaderen over onze activiteiten. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.

Veelgestelde vragen
Klik op de vragen hieronder, om het antwoord te kunnen lezen.

Wat doet Mensen met een Missie precies?
Mensen met een Missie komt op voor mensen die lijden onder haat en geweld. Die onderdrukt, gediscrimineerd of uitgesloten worden vanwege hun vrouw-zijn, hun geloof of hun afkomst. Dat doen wij door de opvattingen die daartoe leiden bespreekbaar te maken. Wij geloven namelijk dat een gesprek het begin is van de oplossing. Al bijna 100 jaar werken wij hard om die dialoog te faciliteren op plekken waar conflict en geweld overheersen. Zo bouwen we aan een wereld waar mensen met elkaar praten in plaats van vechten. Dat doen we samen met honderden samenwerkingspartners wereldwijd. Met mensen die hun nek uitsteken voor anderen, die met passie, geloof en veerkracht opkomen voor hun idealen en een betere wereld. Individuen of organisaties. Mensen die verandering teweegbrengen en een toekomstvisie hebben voor hun gemeenschap.
Wat doet Mensen met een Missie met mijn geld?
Met jouw donatie maak je een verschil in het leven van mensen die lijden onder haat en geweld. Dankzij jou kunnen wij onze samenwerkingspartners ondersteunen. Die steun wordt afgestemd op de behoeften op dat moment, op die specifieke plek, en bestaat bijvoorbeeld uit trainingen, lobby-activiteiten, netwerken, financiële steun en meer. Daarnaast verbinden wij deze baanbrekers onderling, zodat ze kennis kunnen delen en van elkaar kunnen leren.
Hoeveel van jullie bestedingen gaat naar het werk in het buitenland?
Uw donatie komt geheel ten goede aan onze missie: een wereld waarin geen plaats is voor opvattingen die leiden tot haat en geweld. Om die missie te kunnen volbrengen, moeten wij kosten maken. Wij ons uiterste best om deze kosten tot een minimum te beperken. Van de totale uitgaven besteedt Mensen met een Missie 83% aan haar doelstellingen. Ons kostenratio is dus 17%. Dat betekent dat van elke euro die wij uitgeven, 17 eurocent gaat naar noodzakelijke kosten. Denk hierbij aan de huur van ons kantoorgebouw, uitgaven voor fondsenwerving en salariskosten van onze medewerkers. Deze uitgaven zijn nodig om ons werk in Afrika, Azië en Latijns-Amerika op een professionele manier uit te kunnen voeren.
In welke landen werkt Mensen met een Missie?
Wij zijn actief in diverse landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Daar werken we met ons uitgebreide netwerk van lokale mensen en organisaties aan een wereld waar mensen met elkaar praten in plaats van vechten. Meer weten? Ga naar www.mensenmeteenmissie.nl of klink op ons logo rechtsboven in de hoek
Ik wil graag contact met Mensen met een Missie. Hoe doe ik dat?
Heb je vragen, een suggestie of wil je je gegevens wijzigen? Neem gerust contact op. We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 uur en van 13.00 -17.00 uur op telefoonnummer 070 – 21 99 601. Of ga naar de contactpagina.